Directorul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” mai vrea un referent

Directorul Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, Liviu Cioacă, solicită Consiliului Local CCTM (1) aprobarea unor modificări în statul de funcţii şi organigrama instituţiei pe care o conduce.

Adică, transformarea unui post din muncitor în referent de specialitate.

Totul în condiţiile în care angajaţii principalei instituţii de cultură câmpulungene îşi desfăşoară activitatea cu chirie pentru că, bine se cunoaşte, starea actuală a clădirii Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”.

Potrivit statului de funcţii CC „TM” are cinci posturi de referenţi, dintre care unul vacant,CCTM (6) un post de îngrijitor, şi un post de conducere, ocupat de preotul Liviu Cioacă. Un total de şapte posturi, cu doar şase ocupate.

Este posibil ca postul vizat pentru a fi transformat să fie cel vacant şi odată transformat să fie rapid şi ocupat … de un debutant. Mai ales că noua organigramă cuprinde, în Compartimentul de Execuţie, cinci posturi, unul vacant, şi doar patru specialităţi clare: coregrafie, teatru, arte vizuale şi muzică, angajaţi pe aceste posturi fiind deja: Rădulică Zaharia, Ion Horobeanu, Ion Iana şi Ovidiu Trulescu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.