Din ciclul la noi orice este posibil! Fiul cărui candidat a făcut cerere de adeziune politică la doar câteva ore de la naştere?

După cum bine se ştie, la începutul acestui an, consilierul local cu atribuţii adeziune fiu Bogdan Davidde viceprimar şi preşedinte al organizaţiei PNL Câmpulung, Bogdan David, a devenit tătic.
Astfel că, în data de 08 februarie, când fiul său a împlinit 16 zile, fericitul tată, cu statut de candidat la primăria Câmpulung din partea liberală, a postat pe pagina sa de Facebook cererea de adeziune pe care Noah David a făcut-o pentru a intra în organizaţia Tineretului Naţional Liberal (TNL), chiar în ziua în care s-a născut – 24 ianuarie 2016.
,,Solicitarea de înscriere, se motivează exclusiv pe baza poveștilor spuse de tati despre partid și lucrurile minunate pe care membrii le fac pentru societate, încă de când eram la mami în burtică și ea dormea. (…) P.S. – Tot ce am declarat mai sus este fără voia mamei. Ea nu știe. Este membru PSD și nu cred că va fi încântată de alegerea mea. O să-i fac o surpriză!”, este doar o parte a adeziunii semnată de micuţul Noah cu amprenta mânuţei.
Potrivit cunoscuţilor, Bogdan David a făcut publică cererea de adeziune a fiului la liberali, dat fiind că permanent este şicanat de tabăra adversă (PSD) cum că fiul său este USL-ist pur sânge, fiind născut din alianţa PNL (tatăl) – PSD (mama).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.