Sub deviza „Femeia, eterna poveste”, cu prilejul zilei de 8 Martie, în baza invitaţiilor oferite de primăria municipiului Câmpulung, doamnele şi domnişoarele primesc cadou o seară de teatru. Este vorba de comedia spumoasă, de Leonid Zorin, „Un bărbat şi mai multe femei.Cu: Paula Chirilă şi George Constantinescu

Regia: Bogdan Huşanu

Premiul pentru cea mai bună actriță (Paula Chirilă) și Premiul pentru cel mai bun spectacol, la Comit 7B – festival Internațional de teatru Independent de Comedie, 2018

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”.

„Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul spectacolului femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui.” (Sursa: Teatral.ro)

Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Gavrunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

Sursa foto şi text teatruldearta.ro

Spectacolul de teatru este organizat de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” în colaborare cu primăria Câmpulung şi se joacă pe scena Casei de Cultură C.D. Aricescu vineri, 8 martie a.c., cu începere de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.