Pentru spectacolul de folclor care va avea loc duminică, 21 iulie 2019, pe Stadion, Municipiul Câmpulung a cumpărat servicii prestate de artişti de la S.C. REGAL EVENTS R&R FAMILY S.R.L., din comuna Mihăeşti, sat Văcarea.

Pentru cinci ore de spectacol folcloric în seara zilei de duminică, 21 iulie 2019, primăria plăteşte  35.175 lei.

Mai exact achiziţia făcută de municipiul Câmpulung constă în „organizarea a cinci ore spectacol folcloric cu prilejul evenimentului “Zilele Municipiului Câmpulung” susținut de îndrăgiți interpreți ai cântecului popular românesc: Petrică Mîțu Stoian, Olguța Berbec, Gelu Voicu, Gavriil Prunoiu, Grupul Vocal Bărbătesc “Doruri Muscelene”, Elena Sima, Ilie Caraș, Denisa Grecu acompaniați de orchestra condusă de prof. Cătălin Iancu și asigurarea prezentării spectacolului”.

De subliniat că programul artistic al zilei de duminică începe la ora 11.00 cu un concert de fanfară, urmat de la ora 16.00 de un spectacol folcloric susţinut de formaţii locale şi colaboratorii Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”.

De asemenea, în programul zilei de duminică se regăseşte şi o oră de muzică populară oferită de câştigătorii Festivalului „Sus la munte, la Muscel”. Seara încheindu-se cu spectacolul folcloric oferit de artiştii contractaţi de primăria Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.