Sunt oameni care se bucură mai mult atuncă când daruiesc decât în momentul în care primesc. Ieri, de Sfântul Nicolae, mai multe familii din Câmpulung și Valea Mare Pravăț au primit de la moșul bun și generos daruri ”de AUR”.

De la primele ore ale dimineții de 6 Decembrie, Mihai Eftimie – coordonator zonal al AUR, și-a umplut autoturismul cu pachete și a poposit în satul Nămăești, unde mai multe familii, mai ales copiii, s-au bucurat că Moș Nicolae le-a trecut pragul. Următorul popas a fost pe înserat în zona blocurilor sociale 9 și 10 din cartierul câmpulungean Vișoi.

”Împreună cu toți colegii mei din organizația locală a AUR Câmpulung am reușit să facem câteva pachete pe care le-am împărțit cu bucurie celor ce au mare nevoie de sprijinul nostru nu numai în perioada sărbătorilor. Nu am dorit decât să aducem zâmbete pe fețele copiilor, ale părinților și pe cele ale bunicilor. Pentru toți am avut daruri ce au constat mai ales în jucării, cărți și haine pentru toate vârstele.”, ne-a declarat Mihai Eftimie, cel care a jucat rolul de ajutor de nădejde al moșului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.