După luni de zile în care s-a jucat piesa cu uite managerul nu e managerul, dar există interimarul, şi-n toate cazurile aceeaşi persoană – jurista Petrina Florea, într-un final, după un al doilea concurs organizat într-o oarecare transparenţă şi, bineînţeles, după eliminarea oricărei posibile concurenţe, aceeaşi juristă, Petrina Florea, este cea care o să conducă Spitalul Municipal Câmpulung ca manager „cu acte în regulă”. Deşi, bine se cunoaşte că Spitalul Municipal Câmpulung este condus din umbră de către medicul stomatolog Andrei Aron, cel ce are calitatea de reprezentant al edilului din postura sa de consilier personal pe probleme de sănătate al primarului Elena Lasconi. Dr. Aron este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al unităţii medicale şi, tot el, a avut şi rolul de preşedinte al comisiilor de concurs pentru funcţia de manager al spitalului.  

Rezultatul final, la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la Spitalul Municipal Câmpulung, a fost publicat în data de 25.01.2024, ora 10:20.

De menţionat că jurista Petrina Florea a fostul unicul candidat acceptat după verificarea dosarelor depuse de patru persoane, dintre care doar două au contestat, „degeaba”, decizia comisiei de a le respinge dosarele.

Cum principala problemă a sistemului de sănătate este criza medicilor, rămâne de văzut cum managerul Petrina Florea o să găsească modalitatea de a atrage medici specialişti şi cum o să reuşescă să păstreze pacienţii în spitalul care a devenit mai mult „rampă de transfer” către alte spitale din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.