Miercuri, 20 martie a.c., cunoscutul om de televiziune Marius Dumitrescu a reintrat în arena politică, pregătit fiind pentru lupta ce se va da pentru Primăria Municipiului Câmpulung în data de 9 iunie 2024. 

Proaspătul președinte al organizației din Câmpulung a Partidului S.O.S. România, Marius Dumitrescu ne-a declarat că s-a alăturat senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă din dorința de a se implica activ în problemele municipiului și că alegerea sa se datorează programului politic pe care îl are S.O.S. România.

Pentru a face ceva bun în comunitatea din care faci parte în primul rând trebuie să crezi în oameni, în valoarea acestora și în modul în care fiecare se poate implica activ. Atât la nivel naţional, cât şi local avem nevoie de o schimbare majoră în politica actuală, după 30 de ani în care s-au spus multe şi s-au făcut puţine. Sper ca alături de mine şi echiap mea actuală să vină toţi cei ce cred că schimbarea este posibilă. S.O.S.Câmpulung are uşile larg deschise pentru noi membri şi simpatizanţi din Câmpulung şi zona Muscel. Vă stâm la dispoziţie oricând la numerele de telefon: 031 0050 073 sau 0737 700 797. Cu cât suntem mai mulţi cu atât putem spre că avem un viitor care să asigure tuturor un trai decent în ţara lor.“, ne-a precizat preşedintele S.O.S. Câmpulung, Marius Dumitrescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.