De 1 Iunie, 200 de câmpulungeni au participat la crosul caritabil Run4change

În ciuda ploii, în data de 1 iunie, la Câmpulung, a avut loc un eveniment marca Holcim. Copiii de toate vârstele, dar şi câmpulungenii ce au dorit să mai fie copii pentru o zi, s-au putut bucura de surprizele organizatorilor.

Un punct de atracţie a fost şi crosul organizat de Asociaţia Start pentru Autism din Câmpulung. Câmpulungenii, în număr destul de mare, au avut astfel posibilitatea de a dona atât cât au dorit pentru sprijinirea copiilor cu autism sau sindromul Dawn.

„De 1 iunie, Ziua Internaţională a Copiilor, am reuşit să facem cu adevărat o schimbare pentru nişte copii care au nevoie de susţinerea noastră. Mobilizarea impresionantă, în ciuda ploii, a dovedit că împreună putem face diferenţa.

200 de participanţi, cu vârste de la 4 ani până la 67 de ani, s-au înscris să alerge pentru o schimbare în bine în viaţa copiilor din Centrul Start pentru autism – beneficiarii acestui Cros Caritabil.

Felicitări părinţilor care au venit cu copii lor de mână, prin ploaie, copiilor, adolescenţilor şi tuturor oamenilor plini de entuziasm şi dorinţa de a ajuta.

Mulţumim părinţilor, adulţilor, profesorilor, antrenorilor, cluburilor sportive care au participat şi au setat un exemplu.

Suma strânsă pentru copiii din Centrul Start pentru Autism, în urma acestui eveniment, este de 5680 lei. Aceasta va fi folosită pentru cei 50 de copii ai Centrului. Cu ajutorul fiecărui alergător, un copil cu autism sau sindorm Down va putea să înceapă să comunice mai bine cu cei din jur, să înveţe să ofere şi să primească  dragoste. Toate acestea se vor transpune în zeci de ore de grupuri de socializare. Şi toate acestea cu ajutorul echipei dedicate de psihologi şi terapeuţi din cadrul Centrului Start pentru Autism.

Am fost impresionaţi de mobilizarea masivă şi cu inimă mare a tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment să îşi atingă scopul – să schimbe vieţi!

Mulţumiri speciale partenerilor noştri: Primăriei Câmpulung, Poliţiei Locale, Serviciului de Ambulanţă Câmpulung, Centrului Start pentru Autism. Mulţumim mass media locale: Muscel Tv, Clar TV, ZiarExclusiv.info, Ziarul din Muscel şi Evenimentul Muscelean. Mulţumim şi sponsorului principal al evenimentului: Holcim Romania şi echipei Tim Gym Câmpulung, care ne-au sprijinit pentru a putea să organizăm evenimentul.

Apreciem tot efortul depus de echipa de voluntari a Crosului Run4change, de echipa de la Holcim şi, peste toate, de fiecare participant care a ales să alerge pentru o schimbare.

Ne dorim ca acest fel de eveniment să continue şi să scriem astfel o nouă filă de istorie şi implicare comunitară în Muscel.”, este comunicatul transmis de către Dragoş Vlăsceanu, preşedintele Asociaţiei Start pentru Autism din Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.