Aşa cum am mai precizat într-un articol anterior, în cadrul unei şedinţe de îndată, a Consiliului Local Câmpulung, ar fi trebuit să se pună în dezbatere şi proiectul de hotărâre depus de liberali privind retragerea municipiului din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Constanța, asociere care stipulează ca operatorul de apă şi canalizare să fie societatea RAJA.

Firmă constănţeană, culmea, condusă de însuşi preşedintele PSD Constanța, care după calculele conducerii social – democrate a primăriei Câmpulung ar trebui să ia locul actualului operator local, SC Edilul CGA SA.

„Astăzi, deşi proiectul se regăsea inițial pe ordinea de zi, a fost scos prin votul majorității PSD pe motiv că nu sunt suficient de documentați cu privire la oportunitatea ieşirii din ADI Constanța.

Aşadar, epopeea continuă! Vom face toate eforturile pentru păstrarea operatorului local!!!”, a precizat iniţiatorul proiectului de hotărâre, consilierul local PNL Lucian Ionescu.

De subliniat fiind că în cadrul şedinţei de îndată, aleşii câmpulungenilor au discutat pe marginea subiectului doar pentru a trece timpul, decizia pesedistă de a cere amânarea votului fiind deja luată înainte de a începe şedinţa în plen în biroul viceprimarului.

Social – democraţii şi cei doi reprezentanţi ALDE, din cadrul Consiliului Local al municipiului Câmpulung, par a fi doar marionetele primarului Liviu Ţâroiu, cel care are tot interesul ca reţeaua de apă şi canalizare a Câmpulungului să ajungă pe mâna colegilor săi de partid de la Constanţa, pentru că astfel ar putea avea şi el ceva de câştigat, cel mai probabil, de pe urma posibilelor investiţii pe care le-ar face (v)RAJA în cadrul unor proiecte derulate pe fonduri europene.

Acum, rămâne de văzut când va reapărea proiectul de hotărâre pe masa aleşilor şi care va fi decizia, în condiţiile în care PSD este majoritar la vot şi cu instinct de turmă. „Tradus”- lupul (Liviu Ţâroiu, şeful executiv de partid local) decide, iar oile (consilierii locali, subalterni docili pe linie politică) ridică sau nu ridică mâna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.