Datorită preotului Macovei două familii au avut merinde pe masa de Paşti

Pentru a-şi putea pregăti masa de Paşti, aşa cum o cere tradiţia creştină, două familii cupreot macovei 2 probleme financiare din Cartierul câmpulungean Vale Româneştilor au primit ajutor din partea Bisericii.

Astfel că, cele două familii nevoiaşe, au  primit alimente și dulciuri pentru masa de Paști de la preotul slujitor, în parohia Valea Româneștilor, Ioan Macovei. Toate cu binecuvântarea ÎPS Calinic şi Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune.

„Mila definește o atitudine de iertare a celui ce a greșit și de compasiune față de cel aflat în nevoie, iar cei milostivi sunt oamenii care prin acțiuni concrete împlinesc nevoile celor aflați în suferință.”, se arată pe site-ul Eparhiei Argeşului – sursa foto.

Este de subliniat că Parohia din Cartierul Valea Româneştilor, Câmpulung, este una dintre cele mai îngrijite lăcaşuri de cult creştin ortodox din Câmpulung. De asemenea şi Cimitirul parohiei este foarte îngrijit după zicala „omul sfinţeşte locul”.

Foto Parohia Valea Româneştilor Diana SMADEA

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.