DAS Câmpulung caută inspector!

Direcția de Asistență Socială Câmpulung, județul Argeș, str. Matei Basarab, nr. 66 organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, a funcției publice de execuție vacante de:

  • inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Intervenții în situații de urgență, abuz, neglijare și prevenire marginalizare.

Condiții de participare:

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile de participare prevăzute de prevederile art. 465 al O.U.G nr. 57/2019 din 3 iulie 2019 privind Codul administrativ, cu excepția pct. 5, respectiv apt din punct de vedere psihologic.

Condiţii specifice :

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, într-una din ramura de știință: sociologie domeniul de licență – asistență socială, științe juridice, științe economice;
  • minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;

Datele de organizare a concursului:

– perioada de depunere a dosarelor: 05.05.2021 – 24.05.2021;

– proba scrisă – în data de: 04.06.2021, ora 11,00

– proba interviu – în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Locul desfășurării concursului de recrutare funcție publică de execuție va fi la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, str. Negru Vodă, nr. 127, județul Argeș.

Mai multe detalii privind condițiile de participare la concurs, dosarul de înscriere și bibliografia le găsiți pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Câmpulung.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.