Consilierii municipali câmpulungeni sunt convocaţi la şedinţa ordinară pe luna în curs pentru ziua de marţi, 28 noiembrie 2017, la ora 16.00. Asta în condiţiile în care ultima zi a lunii, cea de joi, este liberă de la stat, dar şi ziua în care majoritatea aleşilor locali vor participa la manifestările prilejuite de Ziua Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”.

Astfel că, cele 11 proiecte de hotărâre, plus punctul „diverse”, de pe ordinea de zi a şedinţei, vor intra în dezbaterea aleşilor locali în zi de marţi … cu trei ceasuri rele, mai ales că şedinţa ordinară pe luna noiembrie 2017 ar putea fi considerată ca fiind una dintre cele mai stufoase şedinţe ale Consiliului Local al municipiului Câmpulung pentru numărul mare al filelor cuprinse în materiale.

Este vorba de zeci de pagini ce cuprind numai strategia de dezvoltare a municipiului şi cea de dezvoltare locală, fără a mai pune în calcul celelalte proiecte şi ele cu materialele de prezentare aferente. Materiale ce mai mult ca sigur vor isca discuţii între cele două tabere ale Consiliului Local, dat fiind că sunt mari semne de întrebare privind modul în care conducerea primăriei cheltuieşte banii publici pe studii, proiecte, strategii şi diverse investiţii. Multe dintre cheltuieli fiind total nejustificate, chiar dacă se vorbeşte mai mereu de “transparenţa” SEAP şi de modul “dezinteresat” în care sunt semnate contractele de servicii şi lucrări.

„Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă ordinară în data de 28.11.2017, orele 16.00, cu următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2017 al SC Edilul CGA SA.
 2. Proiect de hotărâre privind, rectificarea bugetului local pe anul 2017.
 3. Proiect de hotărâre privind Strategia de Dezvoltare a Municipiului Câmpulung aşa cum este prezentată în draft-ul de proiect al Strategiei.
 4. Proiect de hotărâre privind Strategia de Dezvoltare Locală pentru Asociaţia Grupul de Acţiune Locală CÂMPULUNG MUSCEL.
 5. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar Asociaţiei Clubul Sportiv „INTER” Câmpulung.

6. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii contractelor de închiriere pentru spaţiile comerciale şi terenurile ce aparţin domeniului public şi privat al Municipiului Câmpulung, societăţilor comerciale, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale.

 1. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii contractelor de închiriere având ca obiect terenuri ce aparţin domeniului public şi privat al municipiului Câmpulung, ocupat de construcţii cu destinaţia de balcoane.
 2. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii contractelor de închiriere având ca obiect terenuri ce aparţin domeniului public şi privat al municipiului Câmpulung, ocupat de construcţii provizorii (garaje, magazii, copertine).
 3. Proiect de hotărâre privind Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie – „DALI – Reabilitare sistem de iluminat public în Municipiul Câmpulung” cu indicatorii tehnico-economici.
 4. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei contractelor de închiriere şi stabilirea nivelului chiriilor lunare pentru locuinţele ANL aflate în administrarea Municipiului Câmpulung;
 5. Proiect de hotărâre privind actualizarea unor clauze contractuale precum si prelungirea duratei de valabilitate a contractelor de închiriere pentru locuinţele sociale atribuite persoanelor fizice.
 6. Diverse”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.