Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul I.C. Brătianu, dar şi întreaga şosea de Centură a municipiului Câmpulung sunt într-o stare jalnică mai ales din cauza traficului greu.

Zilnic zona fiind tranzitată de sute de maşini de gabarit depăşit, fapt pentru care nu numai şoseaua a avut de suferit, ci şi zeci de case, cărora din cauza trepidaţiilor le-au crăpat pereţii.

Autorităţile locale tot caută soluţii pentru a se rezolva problema, fapt pentru care s-au adresat CNADNR, ba chiar Ministerului Transporturilor, pentru a solicita repararea „Centurii”.

„Am vorbit mai demult cu ministrul interimar, pe atunci, şi cu cei din conducerea CNADNR ca şoseaua de Centură să fie prinsă în proiectul de reabilitare a DN 73. Avem promisiuni! Dacă nu se rezolvă, le-am spus şi dumnealor, că vom lua o Hotărâre de Consiliu prin care să punem o barieră cu taxă pentru tot ceea ce înseamnă transport greu ce tranzitează municipiul.”, a precizat primarul Liviu Ţâroiu cu privire la soluţiile existente pentru rezolvarea problemelor de pe şoseaua de Centură a Câmpulungului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.