COLEGIUL DE ARBITRI DE AUTOMOBILISM ARGEŞ

Competiţiile din calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv se apropie de sfârşit,  ultima înfruntare a cailor putere din judeţul Argeş fiind  Rallycrosul de la Bradu, care se va desfăşura sub atenta supraveghere a oficialilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS) Colegiul Argeş.

De asemenea Comisia centrală de arbitri a FRAS a hotărât să delege patru  reprezentanţi ai Colegiului de Arbitri Argeş la ultima cursa din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop – Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017- Gheorghe Vlaicu, Sorin Iacob, Viorel Gârtan şi Marius Gorgan, loc unde s-a stabilit si echipajul campion de anul acesta –  Bogdan Marișca și Carmen Poenaru.

Tot în aceasta perioadă membrii ai Colegiului de Arbitri Argeş au participat  cu oficiali la Trofeul Opel 2017 Braşov din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, unde campion pe anul 2017 a ieşit Paul Andronic, iar concetăţeanul nostru Aurelian Andronache vicecampion la clasa sa – H3.

Pentru întărirea rândurilor Colegiului de Arbitri Argeş acesta reaminteşte doritorilor că pot urma CURSURI  DE  INIŢIERE  ŞI  ATESTARE  ca ARBITRU de AUTOMOBILISM în cadrul  FRAS în Câmpulung.

Persoană de contact Viorel Gârtan e-mail viorelgartan@gmail.com. sau contul de Facebook în privat.

Cursurile vor începe la 15 ianuarie 2018. Cei interesaţi de mai multe amănunte pot consulta şi noul site al FRAS, www.fras.ro/.

Cursurile sunt gratuite si se adresează tinerilor iubitori de automobilism care vor să se implice activ în acest frumos, dar şi periculos, sport .

PRESEDINTE  VLAICU GHEORGHE

SECRETAR GÂRTAN VIOREL

Foto Dan Strauti Autostiri.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.