Societatea Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, ce are capital integral de stat – asociat unic municipiul Câmpulung prin Consiliul Local, şi-a lansat propriul site.

„Este vorba de o platformă web care vine in folosul cetăţenilor cu preţuri, anunţuri, decizii luate de Consiliul de Administraţie, proiecte, informaţii de interes public. Puteţi afla ce licitaţii se desfăşoara în cadrul societăţii şi puteţi cere informaţii prin modulul de contact, parte a site-ului.”, se arată în descrierea făcută de conducerea SC Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL.

Se pare că apariţia site-ului, încă în lucru prin faptul că, încă, nu are prea multe informaţii de oferit, a fost ideea directorului Ionel Vlădescu acuzat constant de consilierii locali şi Executivul din primăria Câmpulung de lipsă de transparenţă. Astfel că, acesta a decis ca totul să fie făcut public, iar viitoarele proiecte, decizii, schimbări de tarife, etc,. să fie publice şi, posibil, să ajungă mai uşor la urechile aleşilor locali.

Nu ne-ar mira, ca pe viitor, muscelenii să-şi poată comanda online legumele pentru o ciorbă, astfel putând scăpa de aglomeraţia zilelor de sărbătoare. Şi totuşi, până atunci, aşteptăm cu interes informaţii despre încasări per mese şi chirii, cheltuieli, o listă a datornicilor la chirii, precum şi  alte informaţii de interes general, încă lipsă de pe noul site.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.