De puţin timp au demarat lucrările la amenajarea unui parc în Cartierul câmpulungean Vişoi, lângă Biserica din Lemn.

Noul spaţiu destinat recreerii va costa 449.522,44 lei fără TVA. Lucrările fiind executate de o asociere a două firme, una din Câmpulung, alta din Piteşti, respectiv asocierea dintre SC N&G Agricola Ind Invest SRL şi SC DFS Center Grup SRL (firma care a montat majoritatea locurilor de joacă din municipiu).

Deşi, autorizaţia de construire a fost emisă de primăria Câmpulung cu nr. 7 din data de 23.02.2017, lucrările au început de abia acum şi vor dura circa 6 luni.

În proiectul „Amenajare Parc Cartier Vişoi” se prevede: „Amenajarea suprafeței va include implementarea mobilierului urban specific acestei activități, bănci, zona umbrită parțială de-a lungul unor alei (umbrar pentru suport, flori) pergole amplasate în câteva zone pentru crearea unei anumite imagini arhitecturale, coșuri de gunoi și corpuri de iluminat spaţii publice. Se va căuta extinderea spațiului de joacă existent prin adăugirea unui chioșc (umbrar), cât și reamenajarea spațiului de nisip, restul putând fi acoperit cu covor elastic de cauciuc realizat prin turnare continua nu prin plăci îmbinate. Deoarece în zona Blocului 18 există o diferență de nivel, se vor efectua lucrări de sistematizare verticală incluzând și executarea unor trepte pe aleea pietonală principală, care va uni spațiul de joacă cu strada Emil Gârleanu. Se va crea o tramă simplă de alei în jurul aleii principale. La realizarea tramei de alei se vor folosi pavele prefabricate de beton, folosindu-se culori calde din gama bej deschis. Prin amenajarea spațiilor verzi se va spori gradul de confort al locuitorilor. De asemenea, siguranța copiilor va fi asigurată prin crearea locurilor de joacă dedicate cu echipamente care satisfac toate standardele europene în vigoare. Parcul urmează să fie reamenajat ca loc de odihnă și de joacă pentru copii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.