Cum a fost păcălit „Dorel de la ADP” cu 1011 dolari… falşi, pentru că a lucrat „la negru”!

Un angajat al SPADPP Câmpulung mai prestează şi el muncă la domiciliudolari 1 în afara orelor de program la stat. Astfel că, la finele aceste săptămâni „Dorel de la ADP” a fost la un cunoscut om de afaceri din Câmpulung pentru a-l ajuta la cea treburi prin gospodărie pentru a-şi scoate şi el de o duşcă. Destul de afumat, „Dorel”, căci e mai bine să’ nu-i menţionam realul nume, şi-a terminat treburile la privat şi a urmat şi… plata. Omul, chiar dacă l-a folosit ca ajutor la munca-n curte, l-a plătit pe al nostru „Dorel” nu în lei, ci în dolari. Dar nu orice dolari, adică din aceia americani, ci cu dolari atât de falşi de şi un copil şi-ar fi dat seama că e păcălit.

Adică, bărbatul a primit pentru a sa muncă prestată, „la negru”, dolari de la …Monopoly. Trei hârtii, una de 1 dolar, alta de 10 dolari şi cea de-a treia de 1000 de dolari, însumând nici mai mult nici mai puţin de 1011 dolari, pe care culma s-a şi dus să-i schimbe.
Aflând a fost păcălit, „Dorel” e decis să-i facă plângere penală patronului, pentru că l-a păcălit cu dolari falşi şi mai ales pentru faptul că a fost pus în situaţia de a se face de râs la mai multe case de schimb valutar din Câmpulung, pe unde a tot umblat în încercarea de a schimba banii falşi de … Monopoly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.