Corul Şcolii de Muzică din Câmpulung s-a calificat pentru faza interjudeţeană a Concursului Naţional Coral

Din ciclul „Câmpulungul naşte genii, copii talentaţi şi sportivi de renume”, putem spune că în municipiul nostru şi în întreaga zonă a Muscelului există zeci de copii şi tineri ce au devenit ambasadorii locurilor natale în ţară şi străinătate, prin participarea lor la olimpiade, competiţii, concursuri, festivaluri, campionate, etc.

Recent, Corul „Muscelul”, din cadrul Școlii de Muzică – Municipiul Câmpulung, a participat la faza județeană a Concursului Național Coral și a obținut 98 de puncte calificându-se pentru faza interjudețeană, care va avea loc la Ploiești, vineri, 16 martie 2018.

„Corul este format din elevi ai școlii noastre de pe raza Municipiului Câmpulung și din împrejurimi. Are în componența sa în jur de 40 de elevi, din clasele III – VIII. Cu unele excepții pot participa și foști elevi, care acum sunt la liceu. De 7 ani, de când sunt dirijorul acestui cor, ne-am calificat la toate fazele interjudețene ale Concursului Național Coral. Reprezentăm cu cinste și dăruire Câmpulungul și zona de Muscel.”, ne-a declarat dirijorul corului, profesorul Ion Guiman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.