Copiii şi animalele de companie în pericol! Spaţiile verzi din faţa blocurilor „udate” cu otravă!

Se întâmplă în Câmpulung, unde mai multe zone de spaţiu verde de pe lângă scările deIarba otravita (1) bloc au fost „udate” cu otravă. Una dintre zonele unde oameni inconştienţi au stropit cu diverse substanţe periculoase este cea din jurul Blocului 18, din Cartierul Vişoi. Locatarii spun că mai multe animale de companie, dar şi mai mulţi maidanezi, au început să se simtă rău dintr-o dată, şi că zona este un real pericol chiar şi pentru copii. Cele spuse de locatari se pot vedea şi cu ochiul liber, căci toată iarba din jurul blocului este pur şi simplu arsă de substanţele folosite de terţele persoane, care nu se ştie cu ce scop au stropit tot ce era verde în jurul blocului.

„Am plătit peste 500 de lei pentru tratamentul căţelului, după ce a călcat în iarba din jurul blocului stropită cu insecticid sau otravă de şobolani. Aici, se joacă şi copiii. Dacă vreunul cade, sau pune mâinile pe iarba arsă? Nu ştim cine poate face aşa ceva!? Acela nu e om!”, ne-a precizat unul dinte locatari.  

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

5 COMENTARII

  1. De ce aleg mereu campulungenii numai metodele cele mai proaste in tot ceea ce fac? Sunt sadomasochisti? Unde e alee in parc scuipa tone de seminte, unde este loc de joaca isi fac nevoile maidanezii-pt ca zona nu e protejata, garajele sunt de fapt cotete insalubre – nici macar vopsite uniform nu sunt, soferii deosebit de nesimtiti si agresivi – dp ce conduc prost mai parcheaza si aiurea, taximetristii – majoritatea- de un tupeu fantastic, containerele de gunoi goale si mizeria pe langa- ce sa mai vorbim de selectare, asta e SF…….Acum pun otrava, ce sa mai spui ca merg cu copiii pe bordul masinii punandu-le viata in pericol…..

  2. în materia raporturilor de vecinătate şi de proprietate: interzicerea folosirii unor substante chimice,toxice,otrava…pe spatiul public
    Cei care o folosesc sa plateasca legal !!!
    Nerespectarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei atrage raspunderea disciplinara, administrativ-materiala, civila ori, dupa caz, penala, in sarcina persoanelor vinovate de abaterile savarsite, prevede ordinul emis de Ministerul Sanatatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.