După un an şi ceva, după două licitaţii deschise fără nici un rezultat, în luna noiembrie a anului trecut fosta Piaţă Vişoi (teren plus construcţii) a fost concesionată prin negociere directă unei firme administrată de un chinez.

Numai că, potrivit reprezentanţilor primăriei Câmpulung, nici la ora actuală contractul de concesiune nu a fost încheiat pe motiv că firma câştigătoare, SC XU SHENG COMINPEX SRL Balş, nu s-a prezentat pentru finalizarea actelor, ci tot amână momentul aşteptând nu se ştie ce răspuns la o adresă înaintată autorităţilor locale.

Cel mai probabil, ca reprezentanţii firmei chinezeşti din Balş să dorească o renegociere a viitorului contract dată fiind redevenţa enormă pe care, iniţial, au fost de acord să o plătească primăriei în sumă de aproximativ 5.000 euro (23.000 lei lună). Cu menţiunea că preţul de pornire al licitaţiei a fost de circa 1.500 euro lunar.

Intenţia asiaticilor, reprezentanţi ai SC XU SHENG COMINPEX SRL Balş – firma ce a concesionat Piaţa Vişoi, fiind aceea de a transforma fosta Piaţă Vişoi într-un depozit pentru vânzări online. Fapt pentru care s-ar dori ca primăria ori că mai scadă redevenţa lunară ori să dea spaţiul amenajat la cheie.

Decizia urmând a se lua la nivelul conducerii primăriei Câmpulung, deşi în acte sunt prevăzute 60 de zile ca termen de încheiere al contractului. Termen ce a trecut de mult şi poate lăsa portiţe către o nouă renegociere directă, asta dacă se ocoleşte faza unei noi licitaţii deschise sau a unei noi negocieri directe cu uşile deschise şi altor firme posibil interesate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.