La începutul lunii martie a.c., concursul pentru ocuparea postului de consilier juridic al Aparatului Permanent al Consiliului Local al municipiului Câmpulung a fost până la urmă ocupat, prin concurs, de Anca Georgiana Marin.

Noul jurist al Consiliului Local a promovat concursul cu un punctaj final de 53, după ce la proba scrisă a obţinut 52.33 puncte şi la proba interviu 53.66 puncte.

De subliniat că destul de mulţi s-au arătat interesaţi de funcţia scoasă la concurs de primăria Câmpulung după ce consilierul juridic, angajat în anul 2017, nu a rezistat decât un an pe postul  de sfătuitor din punct de vedere legal al aleşilor locali.  Încă din primăvara anului trecut căutându-se jurist pentru Consiliul Local al municipiului. Asta şi după ce în urmă cu un an de zile, în martie 2018, pe funcţia respectivă au aspirat să ajungă cinci persoane, însă nici una nu reuşit să obţină un punctaj care să ducă la promovarea concursului, fap penru care criteriile de bază au fost modificate şi în cele din urmă postul a fost ocupat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.