Cunoscută ca și „Clădirea Plantelor” sau „Clubul Pensionarilor”, vila din strada Frații Golești nr. 1 este de astăzi, 12 iulie a.c., în administrarea Primăriei Municipiului Câmpulung.

Administrată ani buni de către Consiliul Județean Argeș, clădirea a fost rând pe rând ocupată de birourile Serviciului Public de Pritecția Plantelor, de sedii de partid sau cluburi ale pensionarilor. Însă dezinteresul celor de la județ a lăsat urme adânci asupra imobilului, care are nevoie de reparații capitale.

Acum, fiind preluată în domeniul public al municipiului Câmpulung, primarul Elena Lăsconi speră să o poată reabilita pentru a o transforma într-un Club al Pensionarilor, deși în urmă cu doar câteva luni era vehiculată ideea de a fi cedată pentru activități ale Casei de Cultură  „Tudor Mușatescu”, pentru a nu se mai plăti chirie la spațiile pe care angajații principalei instituții de cultură le ocupă în Casa de Cultură a Sindicatelor, fostul Club ARO.

„Începând de astăzi Casa Pensionarilor este a noastră. Am solicitat Consiliului Județean, în urmă cu patru luni, trecerea casei în “ograda” Câmpulungului, iar astăzi s-a aprobat.

Acum, putem să o reabilităm și să avem o Casă a Pensionarilor civilizată și prietenoasă. Pensionarii noștri, pur și simplu, merită!”, este anunțul făcut de primarul Elena Lăsconi în mediul online.

Sursa foto principală – Elena Lăsconi alege Câmpulung Muscel

PUBLICITATE

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.