Consiliul Ignoranţilor sfidează câmpulungenii votând doar la comanda partidului după interese financiare proprii!

Nu se ştie dacă  există un termen de comparaţie pentru a putea cl martie 2016 026descrie aşa cum se cuvine indiferenţa de care dau dovadă aleşii câmpulungenilor atunci când vine vorba de problemele comunităţii locale. În contrast, nu aşa stau lucrurile când este vorba de propriul interes al aleşilor locali, cazuri în care cât se poate de tacit şi fără prea multe discuţii se roteşte privirea de jur împrejur şi se ridică mâna la comandă… de partid.
De departe, cel mai „interesant” grup din actualul Consiliu Local al municipiului Câmpulung, Consiliu ce nu mai are mult şi dispare din peisajul cotidian, este cel al liberalilor, corciţi cu ceva democraţi, cât să fie majoritari şi să poată obţine orice dă bine la… partid.
Dar nu pentru… partid se fac şi banii. Mai pe înţeles, acea parte care s-ar cuveni leului în condiţiile în care se joacă cu bani de la buget şi unde termenul de „paraîndărăt” e-n fişa postului la unii dintre consilieri, ce-i drept puţin mai decoloraţi politic după ce au trecut de la portocaliul PDL-ist la galbenul liberal.
Despre ignoranţa, indolenţa, indiferenţa, aleşilor locali vom mai vorbi cu date stricte şi cazuri bine argumentate, pentru a se putea evita orice confuzie în alegerea unui nou Consiliu Local la votul din 05 iunie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.