Consilierul „Şarpe” vrea conducerea Spitalului la container „unde erau coteţele de porci”

În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local Câmpulung s-a pus în discuţie de către container 1consilierul Maria Cotenescu faptul că există o problemă privind locuinţele de serviciu pentru medici. Social – democrata a propus ca o eventuală soluţie transformarea casei de oaspeţi a primăriei în locuinţe pentru medici, cel puţin o scurtă perioadă de timp.

Altă idee a venit din partea peremistului Dan (Şarpe) Şipoteanu, care a propus ca întreg comitetul de conducere al Spitalului municipal să fie mutat din clădirea Administrativă, „unde sunt folosite doar câteva camere”. Ca soluţie oferind posibilitatea de a se face birouri pentru directori şi personalul administrativ într-un container.

La ora actuală existând un singur medic care a solicitat locuinţă de serviciu, în timp ce Maria Cotenescu a mai anunţat că de la Spitalul municipal vor ajunge la Registratura Primăriei încă trei cereri de locuinţă din partea medicilor.

„Clădirea administrativă a Spitalului este o minune pentru medici. Pentru cei ce-şidan sipoteanu 2 desfăşoară activitatea acolo, conducerea Spitalului, există containere unde se pot face birouri. Se pot achiziţiona. Cu trei containere s-a rezolvat problema. E 3000 de euro un container la cheie. Dacă vrem să ne civilizăm nu trebuie să amestecăm birourile cu locuinţele. Acolo trebuie închisă treaba asta cu birourile. Acea clădire s-ar putea şi vinde să se facă hotel, s-ar putea face altceva cu ea. Acum nu are decât câteva camere ocupate. Cu patru – cinci containere din acelea, care sunt luxoase, se pot face birouri unde erau coteţele de porci acolo în spate la spital. Acolo se poate face un loc frumos, betonat.”, a precizat consilierul Dan Şipoteanu, şi din calitatea de reprezentant titular al Consiliului Local în cadrul Consiliului de Administraţie al Spitalului municipal.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.