Consilierul local Nicolae Dumitrescu – Dezvăluiri din culisele PSD

Din 05 iunie începe o nouă perioadă pentru PSD, prin trecerea din opoziție la putere deplină, având în vedere că social – democrații au obținut și primarul municipiului Câmpulung, dar și majoritatea în Consiliul Local am încercat să aflăm câteva lucruri din culisele organizației locale. Așadar am luat legătura cu Nicolae Dumitrescu, primul poziționat pe lista PSD în Consiliul Local Câmpulung, omul care întotdeauna a spus deschis tot ceea ce e bine și rău în cadrul PSD Câmpulung.

Reporter: Care este, acum, starea de spirit în PSD?
Nicolae Dumitrescu: Se simte o stare de satisfacție generală, chiar euforică pe alocuri! S-a muncit mult, cu perseverență, cu dumitrescu3responsabilitate, ne săturasem de dominarea penelistă și de agresivitatea lor, trebuia să-i batem! Infatuarea și obraznicia lor au devenit procente electorale pentru noi! Totuși este o bucurie reținută, controlată, decentă, pentru că de acum încolo responsabilitatea noastră este maximă și dacă nu vom reuși să gestionăm corect situația, toate se vor întoarce împotriva noastră! Oamenii vor fi cu ochii pe noi!
Reporter: Sunt discuții în interiorul PSD privind alegerea viceprimarului? Ne puteți divulga cine își dorește această funcție? Și, în același timp, pe cine vedeți cel mai potrivit pentru a fi viceprimar?
Nicolae Dumitrescu: Până la acest moment nu a avut loc nicio discuție în cadrul organizației privind orientarea către posibilul viceprimar. Am auzit fel de fel de bazaconii vehiculate de unii sau alții, din dorința difuzării ineditului, a știrii la prima mână! Nimic nu este adevărat! Asta nu se hotărăște la cârciumă sau acasă, pentru că nu prietenii sau familia ne-au încredințat responsabilități! Doar organizația de partid are dreptul în urma consultărilor să mandateze pe cineva, pentru că acela nu se reprezintă pe el, ci partidul! Chiar și primarul ales trebuie să se supună acestei reguli, nu va putea face doar ce vrea el! Din acest motiv mă abțin să avansez vreo propunere, înainte de a discuta în cadrul organizației, acolo mă voi exprima!
Reporter: Ce alianțe se vor face pe plan local? Vor fi cele dictate de la Centru?
Nicolae Dumitrescu: Nu cred că Centrul, asa cum îl denumiți dumneavoastră, se va implica în indicații de acest gen! Mai ales dacă vorbim despre președintele organizației județene, nici vorbă, omul are principii adevărat democratice, nu e hahaleră să se bage în viața internă a organizațiilor locale! Totuși cred că ne vor fi alături aliații noștri din politica centrală, pe care-i privim cu respect și cu care ne va face plăcere să colaborăm! Dar fără condiții!
Reporter: Sunteți cunoscut ca fiind cel ce pune întotdeauna punctul pe I, care sunt punctele slabe ale noului primar Liviu Țâroiu. CredețiPSD (2) că este predispus greșelii în condițiile în care adversarii politici deja îl aruncă în curțile DNA și ANI?
Nicolae Dumitrescu: Nu sunt eu în măsură să vorbesc public despre slăbiciunile lui Țâroiu și nici nu este momentul pentru a face așa ceva! Cred că el și le știe mult mai bine decât noi și va fi mai grijuliu să le estompeze pentru că dacă până acum a fost un primar interimar, contestat zilnic de peneliști, care-i cântau prohodul cu orice prilej, acum este primar legitim și faptul că are un mandat de patru ani, le produce un disconfort care-l va pune sub lupă zilnic! Noi vom încerca să-l facem să nu greșească, atât cât vom putea, restul depinde de el! Asta nu înseamnă că de teama celor care și-ar dori să nu facem nimic, adică așa ca ei, nu-l vom încuraja și susține să ducă la bun sfârșit proiectele începute și în tot ceea ce ține de interesul comunității! Exclud activități bazate pe prietenii, trafic de influență sau alte “ciorănii”!
În ceea ce privește intențiile adversarilor politici de a-l da pe mâna “binomului”, se înscriu în caracteristica generală a marelui Partid Național Liberal, născut prin fuziunea a două partide, dar și a președintelui României de etnie germană, emanat din aceeași cloacă, de a tranșa disputele politice prin inventarea a tot felul de dosare!!!
Reporter: Este cert, PSD a câștigat la Câmpulung, a câștigat la județ și a câștigat și mare parte din întreaga țară. Va avea echipa câmpulungeană susținerea și ajutorul județului, dat fiind că în ultimii 12 ani conducerea CJ Argeș nu și-a prea îndreptat privirea și înspre Câmpulung?
Nicolae Dumitrescu: Nu am speranțe prea mari nici acum și asta nu va fi deloc bine în perspectiva a ceea ce va trebui să facem, pentru că peste patru ani, dacă nu ne vor da sprijinul de care avem mai mare nevoie decât oricând, va fi greu să ne menținem ce am dobândit acum! Lumea ne-a votat și așteaptă de la noi revirimentul! Dacă vor rămâne centrați numai pe Pitești și Mioveni ca până acum, nu va fi bine pentru noi! Dar Liviu Țâroiu și Gheorghe Marin au o relație bună cu ei, după câte știu, pentru că dacă eu nu am bătut pe la ușile lor, pe mine nici nu mă prea cunosc! Dar nu-i asta o problemă!
Reporter: Cum vedeți evoluția Câmpulungului în perioada imediat următoare?
Nicolae Dumitrescu: Permiteți-mi ca la aceasta întrebare să vă răspund peste cca 2 – 3 săptămâni, după ce voi vedea cum se așează lucrurile! Acum, nici pentru mine nu știu bine ce am de făcut!

5 COMENTARII

  1. ce bine ca nu este vice David ca este super periculos era negru la fata in seara alegerilor scotea flacari pe nari,el si oamenii lui au vorbit foarte urat si denigreaza foarte rau pe internet pe domnul Primar ar trebuii sa i dea in judecata pentru denigrare domnu Taroiu au vorbit si vorbesc foarte urat despre dansul dar ei nu spun ca atunci cand a fost problema cu proiectul Kretzulescu oare cine era primar atunci nu Calin de la PNL ???NU PNL trebuie sa ajunga unde le este locul?

  2. Aveti dreptate acum dupa alegeri s-a vazut adevarata fata a lui Bogdan David regretam daca iesea primar asa ca FELICITARI PSD sunteti cei mai tari !

  3. BRAVO PSD SUNTETI ADEVARATI OAMENI PUTERNICI VA FELICIT SI PE DVS SI PE DOMNUL PRIMAR SA AUZIM NUMAI DE BINE NU DE RAUTATILE CELOR DIN PNL CARE STIU SA FACA NUMAI RAU PRIN POSTARI PE FACEBOOK JIGNIRI DENIGRARI DATI IN JUDECATA OAMENII LUI SI PE DAVID SA-L ZBURATI DE ACOLO NU ESTE LOCUL LUI IN PRIMARIE

  4. liberali prosti si gargaragii, ati mintit si ati jignit fara rusine, vezi cazul spitalului cu dezinfectantii si cu functionarii mutati in containere. alianta cu un infumurat ca state va pus capac, fie vesnica voastra pomenireee!

  5. Marele partid psd a venit cu cea mai slaba garnitura , reiesind acest lucru din prezentarea acestora odata cu lansarea candidaturilor , de consilieri locali – mecanici, asistenti, etc …oameni ”pregatiti” sa ne salveze urbea aflata de 26 de ani in mocirla . As vrea sa vad si eu sistemul de selectie psd in alegerea oamenilor pt consiliul local ….competentele care au contat ….sau indivizii astia au impresia ca au venit in consiliu ca la gradinita ”sa invete” alfabetul administratiei pe banii si nervii nostri? sunt curios cum o sa ajute un mecanic, o asistenta la dezvoltarea programelor de administratie locala….ma gandesc cu groaza la viitor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.