Ca de fiecare dată, unica voce a PSD Câmpulung pare a fi cea a consilierului local Nicolae Dumitrescu. Întrebat fiind cum comentaţi situaţia politică actuală de la nivel naţional, pornind de la mitingurile antiPSD şi sloganul devenit celebru, până la declaraţiile din ultimele zile ale liderului Dragnea vizavi de cei plătiţi să-l asasineze, consilierul câmpulungean a precizat că:

„Mitingurile sunt o continuare a comportamentului imbecil manifestat de președintele de etnie germană, dușman al românilor, hoţ de case cu acte false dovedit de Justiția română! Şi a unei opoziţii impotentă şi trădătoare, care nu pot schimba o guvernare prin metode democratice, ci recurg împreună cu “tartorul” la încercări în forţă, similare loviturilor de Stat!

Legat de sloganul consacrat, mă surprinde cum nu există o reacție pe măsura, inundând țara cu un contraslogan gen “M–e Johannis” şi “M–e PNL”! Peste tot, oricum suntem mai mulţi!

Afirmațiile lui Dragnea nu le pot comenta fără argumente!”.

De asemenea, Dumitrescu este de părere că odată ce au apărut celebrele mesaje antiPSD şi pe străzile Câmpulungului, soluţia este „dinte pentru dinte”.

 „Normal ar fi să le șteargă cine le-a scris! Sau, aşa cum am spus, să umplem şi noi localitatea cu aceleași mizerii la adresa lor, dinte pentru dinte, aşa trebuie să te porţi cu cretinii, altfel nu pricep!”, a precizat consilierul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.