UPDATE – Între timp, Primăria Municipiului Câmpulung a retransmis proiectul de hotărâre cu mențiunea ”Punctul 3 puțin modificat”, fiind făcută rectificarea la art. 4 din propunerea primarului privind cine e mandatat să semneze contractul de asociere.

Punctul 3 ”puțin modificat”!!!

Vineri, 20 august 2021, ora 17.00, aleșii câmpulungenilor sunt convocați la o ședință extraordinară ce are pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre.

Supus dezbaterii în plenul Consiliului Local este și proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea asocierii între Municipiul Câmpulung, prin Consiliul Local, şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv, prin Clubul Sportiv BROTHER MOTORSPORT, în vederea susţinerii competiţiei sportive „TROFEUL CÂMPULUNG 500”. Competiția se va desfăşura în perioada 18 – 19 septembrie 2021 și face parte din activitățile incluse în lista evenimentului „Câmpulung – Capitala Scrisului Românesc”.

Proiectul de hotărâre, a trecut și prin două comisii de specialitate ale Consiliului Local Câmpulung, respectiv Comisia nr. 1 – Comisia de studii, prognoze economico – sociale, buget finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului, și Comisia nr. 5 – Comisia pentru administraţie publică locală, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţii cetăţenilor.

Interesant că, în fila a doua a proiectului de hotărâre, mai exact în propunerea primarului municipiului Câmpulung Elena Lăsconi, la articolul 4 scrie negru pe alb că „Se mandatează primarul municipiului Craiova să semneze contractul de asociere prevăzut la art. 1 din prezenta hotărâre”.

În cazul în care proiectul să primească votul majoritar al Consiliului Local al municipiului Câmpulung se va încheia un contract de asociere prin care municipiul Câmpulung, în calitate de partener (conform proiectului) sub semnătura primarului Craiovei Lia Olguța Vasilescu (conform documentului din facsimil) „se obligă să aprobe alocarea sumei de 75.000 lei pentru decontarea cheltuielilor privind organizarea evenimentului sportiv (…)”.

Punând în calcul situația în care s-a făcut o eroare, și mai mult ca sigur despre o greșeală este vorba, proiectul de hotărâre cu propunerea primarului municipiului Câmpulung este și semnat și avizat și, foarte posibil, lecturat de membrii celor două comisii de specialitate, formate din consilieri extrem de atenți la orice detaliu, pentru că vorbim de o actuală Administrație Locală cu mulți specialiști și profesioniști.

Cu siguranță greșeala o să fie rectificată și persoana care o să semneze contractul o să fie primarul municipiului Câmpulung Elena Lăsconi, ci nu omoloaga sa social – democrată de la Craiova, deoarece acest lucru este de-a dreptul imposibil, chiar dacă apare într-un document oficial al primăriei Câmpulung.  Cert este că, greșeala, făcută cu siguranță sub egida „numai cine nu muncește nu greșește” evidențiază faptul că superprofesioniștii angajați sau contractați pe sume astronomice de noua conducere a primăriei Câmpulung nu au putut să conceapă un  proiect de hotărâre, ci au luat cu „copy – paste” un proiect al Primăriei municipiului Craiova.

Click AICI pentru a vedea Punctul 3 din ședința extraordinară – Proiectul de Hotărâre plus anexele

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.