Luni, 26 iunie 2017, primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, a reieşit în faţa mass media locale pentru a-şi prezenta o parte dintre realizările pe care le-a avut din momentul în care a preluat, oficial, cârma primăriei.

Au fost enumerate mai multe proiecte în derulare, unele în planurile unui viitor apropiat şi a fost prezentat programul Zilelor Municipiului Câmpulung în detaliu.

Din cele declarate de edil, se poate spune, că pe câmpulungeni îi aşteaptă un viitor în care nu vor mai da în gropile din Piaţa Primăriei, nu vor mai sta cu grija copiilor că pot fi muşcaţi de lighioanele din spaţiile verzi. Ba chiar vor avea parte de o nouă zonă de agrement pe malurile Râului Târgului, care vor fi amenajate pentru plajă şi cu piste de role şi biciclete, şi de aer mult mai curat, căci va fi monitorizat de staţia mobilă ce aproape că a fost achiziţionată.  Chiar şi tomograful din Spitalul municipal Câmpulung va fi cât de curând funcţional, fiind aşteptat un aviz al Ministerului.

Mai mult, pe lista realizărilor primarului Ţâroiu se numără şi investiţii în reţelele de apă, de canalizare, asfaltări ale unor străzi mai lăturalnice, dar şi proiecte de anvergură de milioane de euro menite să ofere sprijin copiilor din familii defavorizate şi să creeze noi locuri de muncă.

Ba chiar, Câmpulungul va avea şi GAL, dar şi maşină pentru curăţarea şi spălarea asfaltului, chiar şi o maşinărie „cap cosire – tocător resturi vegetale”, precum şi un bloc de noi locuinţe sociale, etc.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.