Conform actelor SPADPP, în 2018, Câmpulungul a fost „municipiul florilor”!

Într-un raport al activității pe anul 2018, SPADPP prezintă și cifrele privind lucrările de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu.

Potrivit datelor statistice, anul trecut, angajaţii SPADPP s-au ocupat de întreţinerea unei suprafeţe de circa 70 de hectare spaţii verzi din diverse zone ale Câmpulungului, inclusiv zonele dintre blocuri.

„Toate lucrările de întreţinere a spaţiilor verzi s-au executat pe o suprafaţă de circa 70 ha. Spaţii verzi şi din zonele de blocuri: Centru, Vişoi, Grui, Flămânda, Rahova, Grădina Publică şi Parcul Ştefănescu.”, se arată în raportul semnat de directorul SPADPP Câmpulung Bogdan Pătru.

Conform cu datele furnizate, în 2018, în Câmpulung au fost plantate 313.600 bucăţi diferite răsaduri, precum: pansele, miozot, petunie, dalie, trandafiri, muşcate, lalele, crizanteme, etc.

De asemenea au fost achiziţionaţi 3400 de bulbi de lalele, ce au fost plantaţi în spaţiile verzi din zona centrală a municipiului, mai exact la Clubul ARO, Casa de Cultură „Tudor Muşatescu” şi în zona „Dinicu Golescu”.

Galerie foto – spaţii verzi în 2018!

 

1 COMENTARIU

  1. Wow, in fotografii vad flori asa invizibile ca si costumul imparatului! Cunoasteti povestea cu acel imparat, nu? Eh, draga domnule… Pacat ca stai pe un scaun asa de important… Uita-te in oglinda, te mandresti cu ceea ce vezi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.