În ultima zi din această lună, 31 august 2017, aleşii locali vor discuta pe tema vânzării unor apartamente situate în municipiul Câmpulung, strada Carpaţi , nr. 91, bloc D 22, sc. A.

În cazul în care proiectul de hotărâre va fi aprobat, chiriaşii interesaţi de achiziţionarea apartamentelor vor avea posibilitatea de a le cumpăra cu banii jos sau în rate lunare, după un calcul prealabil al unor investiţii pe care aceştia le-au făcut în locuinţe. Investiţii ce vor fi scăzute din preţul stabilit pentru vânzare.

Proiectul de hotărâre privind vânzarea locuinţelor din Blocul D 22, Scara A:

          „ART.1.  Se aprobă valorile de piaţă ale apartamentelor situate în Municipiul

Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91 , bloc D22, scara A, conform Rapoartelor de evaluare, prevăzute în Anexa care face parte integrantă  din prezenta  hotărâre.

     ART.2. Se aprobă  deducerea din valoarea de piaţă a apartamentelor numai a acelor cheltuieli prevăzute de lege, exceptându-se cheltuielile cu reparaţiile de întreţinere curentă şi a celor care asigură reparaţiile locative, a căror necesitate rezultă din folosinţa obişnuită a bunului (exemplu: zugrăveli interioare, văruit interior, întreţinerea spaţiilor comune).

          ART.3. Se aprobă  constituirea unei comisii mixte, executiv-legislativ care să

stabilească valoarea deducerilor îmbunătăţirilor aduse fiecărui apartament solicitat a fi cumpărat şi valorile de vânzare finale ale acestora, ţinând  seama de sumele cuprinse în rapoartele de evaluare întocmite de evaluator autorizat în luna iulie 2017.

          ART.4. Se aprobă cotele indivize aferente fiecărui apartament din suprafeţele de folosinţă comună a imobilului, precum şi din terenul ce se atribuie pe toată durata de existenţă a construcţiei, astfel încât vânzarea apartamentelor să se realizeze împreuna cu cotele indivize.

          ART.5.  Deducerile cheltuielilor  se vor  realiza  numai în baza documentelor fiscale justificative (chitanţe, bonuri fiscale, facturi fiscale, etc.), care să ateste realizarea îmbunătăţirilor aduse apartamentelor.

          ART.6. Se aprobă  vânzarea apartamentelor prevăzute în anexa de la art.1,  atât cu plata integrală, cât şi cu plata în rate.

ART.7. Vânzarea apartamentelor  se va  realiza  în baza unui regulament de vânzare a locuinţelor din fondul locativ al Municipiului Câmpulung,  aprobat în condiţiile legii de Consiliul Local.

          ART.8. Se  împuterniceşte Primarul Municipiului Câmpulung pentru semnarea actelor de vânzare cumpărare la notarul public”.

În facsimil lista şi preţurile stabilite de evaluator pentru vânzarea apartamentelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.