Concluzia unui om de bine: De ce „primarul e bulgar”?

Vom prezenta „sec” concluzia trasă de un om ce a dorit să implice primăria Câmpulung într-unliviu-taroiu-1 eveniment, cei-i drept, cultural – istoric, ci nu unul cu mici, bere şi concerte.

„Printre altele, mi-am pus în gând să transform Câmpulungul dintr-un oraş de tranzit pentru bandele de motociclişti, care opresc la <<Iepuraşul>> pentru un pateu sau un suc, într-un oraş cu turism de congrese, conferinţe şi simpozioane naţionale şi internaţionale. Să vedem cât pot rezista!
De exemplu, acum, îi propusesem d-lui primar ca simpozionul dedicat centenarului intrării României în Războiul de Întregire şi ajutorului primit din partea Franţei să fie inclus în cadrul Festivalului Toamnei Muscelene. Iniţial a dat din cap. Însă, abia acum 3 zile am înţeles
că e bulgar Adică, atunci când dai din cap în sens afirmativ (ca la noi) înseamnă de fapt negativ (ca la ei). Aşa că m-am pomenit cu o frază scurtă de tot, precum că <<ceea ce propuneţi nu intră în planul nostru de activităţi pe anul 2016! >>. În ultimul ceas a trebuit să mă replieliviu-taroiuz, schimbând locaţia, distribuţia, afişul.”, s-a confesat persona al cărei nume preferăm să nu îl facem public pe motiv că mai mult ca sigur şi alţi oameni au trecut prin aceleaşi lucruri.

Şi totuşi, ne punem întrebarea ce ar fi fost dacă încă un eveniment era prins în programul Festivalului Toamnei Muscelene, în situaţia în care nici respectivul Festival nu fusese prins în „planul de activităţi pe anul 2016”?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.