Luni, 16 decembrie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc un concert caritabil ce a avut ca principal scop sprijinirea copiilor cu autism.

„Mișcare și dezvoltare pentru copiii cu autism este un proiect derulat de Asociația Start pentru Autism și finanțat prin programul În stare de bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

„Toate fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor aduce multă bucurie copiilor din centrul Start pentru Autism şi ne vor ajuta să putem schimba vieţi pe mai departe. S-a strâns suma de 5631 lei, bani care ne vor ajuta să putem susţine un  număr de 70 de ore de terapie pentru copiii cu autism şi  80 de ore de kinetoterapie. Cei care doresc să ne susţină în continuare, o pot face şi online https://www.centrulstart.ro/doneaza/

A fost primul nostru concert caritabil şi a adus multă bucurie. Am fost încântaţi să vedem oameni cu inima mare care au fost dispuşi să se implice în viaţa comunităţii şi să arate generozitate. Credem cu tărie că uşor, uşor, prin solidaritate vom putea face şi mai multe lucruri bune şi, astfel, vom putea schimba cât mai multe vieţi. Vă mulţumim şi vă dorim Sărbători Fericite!”, a precizat, din partea echipei Centrului Start pentru Autism, Dragoş Vlăsceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.