Comandantul Poliției Municipale a devenit vedeta Poliției Române

În numai câteva ore, Comandantul Poliției Municipale Câmpulung, comisarul șef Marian Iordache, a ajuns exemplul pozitiv al IGPR.

Postarea făcută de Poliția Română pe pagina sa oficială de pe un site de socializare a strâns mii de aprecieri, dar și sute de comentarii în nici 24 de ore.

„Un bărbat din Câmpulung a anunțat pe Facebook, în urmă cu câteva zile, că se va sinucide. “Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau”.

Comisarul-șef  Marian Iordache, șeful Poliției Câmpulung-Muscel, imediat ce a aflat, s-a deplasat la locul în care se afla bărbatul.

Îl cunoștea. În urmă cu câteva luni, îl ajutase într-o problemă ce privea starea de sănătate a fiicei sale.

Acum, același bărbat era îngrijorat de pierderea locuinței. Din cauza reducerii indemnizației de revoluționar, susținea că nu mai are posibilitatea să își achite obligațiile financiare.

După o discuție purtată față în față, ca de la om la om, polițistul l-a convins să renunțe la orice act nesăbuit.

După acest episod și după ce a conștientizat că nu este singur, a revenit cu o postare, în care îi mulțumea colegului nostru pentru sprijin și pentru discuția purtată.

“Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…”

Astăzi, colegul nostru l-a vizitat din nou, pentru a vedea în ce stare se află și i-a promis că îl va ajuta să găsească o soluție pentru a ieși din impasul în care se află.

Fotografia este realizată în anul 2019.

Foto credit: Costi Tudor.”, este povestea relatată de Poliția Română.

 

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.