Coincidenţe în ziua lansării Partidului lui Mircea Andrei la Câmpulung! La Muzeul – Ocaua lui Cuza, la PAM – cuşma lui Ţepeş

Neoficial, a început războiul electoral 2016, strigătul de luptă fiind dat, la PAMfinele săptămânii, de fostul procuror şi senator, actual avocat şi preşedinte PAM, Mircea Andrei.
Însoţit de o armată de jurnalişti, Andrei şi-a lansat la Câmpulung Partidul pentru Argeş şi Muscel, aducând cu sine şi steagul de luptă pe care i l-a înmânat preşedintelui lui Ion Lucaciuc, ce acum are calitatea de preşedinte al PAM Câmpulung.
Unicul partid regional din România, PAM, are ca stemă cuşma lui Vlad Lansare PAM la Campulung! (32)Ţepeş, „cuşma voievozilor”, cum a fost descrisă chiar de Mircea Andrei. Interesant, faptul că în perioada lansării oficiale a PAM la Câmpulung, la Muzeul municipal a fost deschisă expoziţia „Ocaua lui Cuza”, posibil ca un mesaj subtil aruncat politicului că muscelenii nu mai pot fi păcăliţi cu ocaua mică.
„Am ales ca prima conferinţă de presă a PAM să se desfăşoare la Câmpulung, pentr8u că mi se pare normal ca lucrurile să înceapă de jos în sus şi nu invers, din teritoriu spre centru. Am ales prima capitală a Ţării Româneşti ca loc de desfăşurare pentru prima conferinţă de presă a PAM, pentru importanţa istorică a acestui loc, dar şi pentru importanţa pe care vrem să o acordăm oamenilor li problemelor pe care le au. Trebuie să le ascultăm doleanţele şi să le cunoaştem problemele, pentru ca prin politicile pe care le aplicăm să încercăm să le rezolvăm.”, a precizat Mircea Andrei în calitate de preşedinte al PAM. Lansare PAM la Campulung! (18)
Totodată liderul politic argeşean a subliniat că la Câmpulung a reuşit să construiască o organizaţie puternică, formată din oameni pregătiţi în toate domeniile, la conferinţa de presă fiind prezenţi preşedintele PAM pe Câmpulung, Ion Lucaciuc, şi fostul director al LPS, profesor Constantin Staicu, şi profesorul Gabriel Ştefănescu, pe lângă liderii Asociaţiei „Salvaţi Muscelul” şi profesorul Mihai Mărţişor Ciobanu.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.