Clanul Boceanu săltat de mascaţi pentru exploatarea minorilor – Sexual şi pentru cerşetorie!

Încă de la primele ale dimineţii zilei de 17 martie 2016, procurorii mascati 1Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş, mai exact în municipiul Câmpulung Muscel, într-o cauză privind săvârşirea de către un număr de patru suspecţi a infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi exploatarea cerşetoriei.
„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014 şi până în prezent suspecţii au racolat trei minore, pe care le-au transportat și exploatat sexual în municipiul Pitești și în diferite hoteluri și pensiuni de pe raza județului Argeș.
De asemenea din cercetări a rezultat faptul că doi dintre suspecţi au determinat mai mulţi minori cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani să practice cerșetoria pe raza municipiului Câmpulung, percepând sumele de bani pe care minorii le obţineau din această activitate.
La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 24 de persoane.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT.
Capii reţelei de traficanţi de carne vie au fost duşi la Parchet pentru a fi audiaţi de procurori. Elvis Ion Boceanu, in varsta de 26 de ani, Alexandru Boceanu (24 de ani), Dafinel Boceanu (20 de ani) şi Mircea Bucure (46 de ani), toţi din Câmpulung, fiind suspectaţi ca fiind liderii reţelei ce se ocupa de trafic cu minori, proxenetism şi exploatarea cerşetoriei.
Aceştia fac parte din renumitul clan Boceanu, iar ce instrumentează cazul presupun că ar fi câştigat 150.000 de lei de pe urma exploatării minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.