CJ Argeş a cerut primăriei Câmpulung să preia Clubul Sportiv Muscel

Consiliul Judeţean Argeş a făcut o solicitare către Primăria şi Consiliul Local Câmpulung de a prelua Clubul Sportiv Muscel în baza Legii care vizează descentralizarea bazelor şi a cluburilor sportive.

„Descentralizarea administrativă și financiară, respectiv transferul competențelor exercitate de către instituțiile și autoritățile administrației publice centrale către autoritățile administrației publice locale.”, este ceea ce se regăseşte în Hotărârea guvernanţilor prin care CS Muscel ar trebui să fie preluat de municipiul Câmpulung de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Clubul Sportiv Muscel Câmpulung funcţionează cu 8 secţii de performanţă: atletism, bob – skeleton – sanie, box ( masculin şi feminin), judo, lupte greco-romane, radioamatorism şi volei.

Mai multe amănunte în materialul video.

Cert fiind că la şedinţa de îndată, ce avut loc vineri, 15 iunie a.c., primarul Liviu Ţâroiu doar a informat consilierii cu privire la solicitarea venită din partea Consiliului Judeţean Argeş.

Principala problemă sunt fondurile pe care le-ar înghiţi Clubul Sportiv, cheltuieli ce în prezent sunt în cârca Ministerului de resort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.