Cine este musceleanul salutat de premierul Cioloş?

Militarul rănit în data de 31 august 2008 în teatrul de operaţii din Campulungeanul Ionut Butoi in loja la Opera Romana salutat de primul ministru Dacian CiolosAfganistan, câmpulungeanul Ionuţ Butoi, este un real exemplu că viaţa merge înainte în ciuda tuturor problemelor. După misiunea din Afganistan, misiune în care şi-a pierdut viaţa şi prietenul şi camaradul său militarul Dragoş Traian Alexandrescu, Ionuţ Butoi, care a rămas de atunci pironit într-un scaun cu rotile, a demonstrat că poate fi mai activ decât un om perfect sănătos. Tânărul militar, avansat în grad şi decorat de Armata Română, declarat şi cetăţean de onoare al municipiului Câmpulung, nu numai că este prezent la toate evenimentele militare sau cele organizate de Ministerul Apărării Naţionale, dar este şi participant activ la competiţiile Invictus România, urmând să facă parte din echipa ce va ajunge la Jocurile Paralimpice Invictus ce se vor desfăşura în mai 2016 în Statele Unite, fiind şi legitimat la CSA Steaua Bucureşti.
În luna decembrie 2015, câmpulungeanul Ionuţ Butoi a participat la toate evenimentele organizate de MApN şi alte asociaţii, fiind prezent înfoto Anca Ciornei 5 loja Operei Române, unde a fost salutat chiar de premierul Dacian Cioloş.
De asemenea, Ionuţ, a fost prezent lături de viitoarea sa soţie şi de fiul său, şi la Serbarea Pomului de Crăciun, organizată săptămâna ce a trecut în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Naţional.
Fotografiile au fost realizate de Anca Ciornei şi Valentin Ciobârcă.
ZiarExclusiv le doreşte „Sărbători Fericite!” tuturor veteranilor de război şi militarilor veterani, precum şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la misiuni în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.