Cine este fetiţa care a botezat noul loc de joacă din Grădina Publică „Merci”?

Astăzi, 11 octombrie a.c., pentru ora 12.00, este programată inaugurarea locului de joacă din Grădinaloc-de-joaca Publică „Merci”, spaţiu ce va purta numele de „Parcul Prieteniei”. Din  cauza condiţiilor meteo, inaugurarea va avea loc nu în Parc, ci la Şcoala “Sfântul Iacob”, unde copiii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize.

Numele de botez al noului loc de joacă a fost ales în urma unui concurs iniţiat de sponsorii investiţiei de 22 mii euro, Fabrica de Ciment Câmpulung – HOLCIM România.

În urma concursului desfăşurat cu sprijinul instituţiilor de învăţământ câmpulungene, la care au participat  aproape 80 de copii de grădiniţă, desenul cu titlul „Parcul Prieteniei”, ce-i aparţine unei fetiţe de 5 ani, Ioana Mara Banzea, a fost desemnat câştigător de către juriul format din membri ai echipei de conducere HOLCIM România.

Printre numele pe care micuţii le-ar fi dorit pentru noul loc de joacă pot fi precizate: „Împărăţia Gâzelor”, „Parcul Bucuriei”, „Parcul Veseliei”, etc. Imaginaţia copiilor fiind stârnită de faptul că pot ieşi la o plimbare în Grădina Publică „Merci” şi pentru a se da în leagăn sau pe un tobogan, chiar dacă investiţialoc-de-joaca-1 uneia dintre cele mai importante firme din zona Muscel – Holcim România nu prea poate fi justificată întrutotul de firma DFS CENTER GRUP SRL, cea care a amenajat spaţiul pentru suma (ne repetăm) de 22 mii euro. Firmă cunoscută chiar şi pe plan naţional pentru tunurile în materie de contracte cu statul privind amenajarea unor spaţii verzi şi a unor locuri de joacă.

În ciuda „infiltrării” de către primăria Câmpulung a unei firme de casă în iniţiativa sponsorilor, se poate vedea partea bună a lucrurilor în faptul că Fabrica de Ciment Câmpulung – HOLCIM România a oferit micuţilor bucuria unui nou loc de joacă ce poate că, vreodată, va fi modernizat.

 

1 COMENTARIU

  1. Îmi bag … in țara asta de cacat in loc sa faceți și voi inaugurarea in Park ați făcut nu-mai pentru copii dela schooala aia vai de zilele ei ma … pe orașul vostru de cacat de Români prosti și mai ziceți de țigani ca fura uitaț de va făcut Dragnea și Viorica va dat la muie și va furat banii de mâncare firaț ai dreacu de Români proști Dați-vă dreacu au plecat Români din țara lor să-și hrănească copiii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.