Chiar dacă a câştigat Liviu Ţâroiu, primăria Câmpulung e condusă de Bogdan David

Mandatul de primar al noului ales câmpulungean Liviu Ţâroiu va începe în momentul înprimar care este validat, în maximum 20 de zile de la data alegerii acestuia, respectiv 05 iunie 2016.

Totodată, validarea primarului se aduce la cunoştinţa prefectului de Argeş, după care se va prezenta în şedinţa de constituire pentru noul Consiliu Local al municipiului Câmpulung.

Cel mai probabil şedinţa de constituire al noului Consiliul Municipal va avea loc la finele acestei săptămâni, adică vineri 17 iunie 2016. Asta în condiţiile în care nu apar întârzieri privind validarea tuturor mandatelor celor 19 aleşi locali plus validarea mandatului de primar.

Până la data validării, primăria Câmpulung este condusă de viceprimarul cu atribuţii de primar, liberalul Bogdan David, cel ce-i va preda ştafeta social – democratului Liviu Ţâroiu.

Este de subliniat că săptămâna trecută, la cârma primăriei Câmpulung, s-a aflat secretarul municipiului Nicolae Ghinea dat fiind că Bogdan David a fost într-un concediu de două zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.