Pe principiul ca la noi, la Câmpulung, la nimeni! Autorităţile locale sunt total indiferente faţă de cum arată centrul istoric al municipiului. O zonă ce a făcut doar subiectul propagandei şi al unui megalomanic proiect eşuat.

Pe lângă carosabilul în valuri, pe lângă Bulevardul „Pardon” peticit recent în mod stângaci, pe lângă clădirile de patrimoniu care reprezintă un pericol pentru orice trecător, mai nou nici pe trotuare nu mai ai loc.

O fotografie primită de la un cititor arată cum trotuarele sunt ocupate de „capre”, în timp ce pe carosabil stau manechine, scaune, lăzi goale sau bolovani pentru a ocupa locuri de parcare în faţa unor societăţi comerciale ce-şi desfăşoară activitatea în zona centrală a Câmpulungului.
Ca să nu mai spunem nimic de reclamele „plantate” hilar pe faţadele prăfuite, şubrezite, ale aceloraşi clădiri de patrimoniu ce aduc profituri considerabile proprietarilor fără a le impune nimeni reabilitarea.

„Aş ruga primarul. I-aş ruga pe consilierii locali. I-aş ruga pe cei care sunt la Inspectoratul de Stat în Construcţii şi pe cei de la Patrimoniu, ori cum s-o numi el, să vină să se plimbe prin centrul istoric al Câmpulungului. Să le fie frică că le cad balcoanele clădirilor pe cap. Să se teamă că sunt loviţi la orice pas de bucăţile desprinse din vechile ziduri. Şi să se izbească la tot pasul de reclamele aruncate pe trotuare şi de tot felul de ciudăţenii pe carosabil. Asta da imagine pentru a atrage turiştii!”, a precizat câmpulungeanul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.