Primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, este cât se poate de optimist în privinţa modului în care vor evolua lucrurile în cazul lucrărilor demarate şi stopate din cadrul proiectului de amenajare a Pieţei Primăriei.

Privind acest subiect, edilul a precizat că:

„Sper ca de astăzi (n.red. marţi, 18 septembrie 2018) să revină noua echipă de lucru, de pietrari, pentru a continua lucrările care, aşa cum aţi văzut, de vineri ne-am blocat dintr-o simplă discuţie între firma care a adus oamenii şi oameni. Noi, toţi banii solicitaţi de firma constructoare, pe bază de fişe de lucrări executate, i-am dat. Noi, primăria, avem banii în cont, putem plăti oricând, numai baza să fie lucrări executate. Nu au solicitat nici un avans la începutul lucrărilor, iar acum este imposibil să se mai facă aşa ceva. Astăzi sau mâine luăm fişele de lucrări la mână, eu şi constructorul, să vedem cum reaşezăm lucrurile, pentru că eu mi-aş dori ca până la sărbători să finalizăm Piaţa Primăriei măcar partea centrală până la Muzeu”.

Cert fiind că o modificare s-a văzut. Nu au reapărut persoane care să continue lucrările, însă s-a închis toată zona cu plasă începând de azi, miercuri, 19 septembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.