Ce au confiscat poliţiştii în urma descinderilor la „mafia lemnului” din Argeş şi Olt?

Miercuri, 16 martie 2016, poliţiştii argeşeni, cu suportul de specialitate al drujbaDirecţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au făcut 20 de percheziţii, în judeţele Argeş şi Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.
„70 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciilor Acţiuni Speciale şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au efectuat 20 de percheziţii în judeţele Argeş şi Olt, la domiciliile unor persoane fizice.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 153 de metri cubi de material lemnos, 400 de litri de produs petrolier şi 11 drujbe. De asemenea, au fost ridicate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale mai multe documente şi înscrisuri cu valoare probatorie.
Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos, persoanele fiind bănuite că, în perioada noiembie 2015 – martei 2016, ar fi tăiat ilegal şi sustras material lemnos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei.
7 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.”, se arată în comunicatul de presă al IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.