Marea investiţie de amenajare a unei parcări în locul vechiului Amfiteatru de Vară din spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” – Palatul Culturii are nevoie de o suplimentare de fonduri cu 10 mii lei. Asta pentru că, la finalizare, s-a constatat că lucrarea a costat ceva mai mult decât se prevăzuse iniţial din cauza dimensiunilor pavelelor.

Potrivit documentelor justificative în proiect era prevăzut să fie puse pavele cu o grosime de 4 cm, însă Ministerul Culturii a impus grosimea pavelelor de 8 cm. Fapt realizat de constructor cu ceva costuri în plus faţă de suma din contract.

Astfel că, per total lucrarea a ajuns la 194.257 lei, valoarea iniţială a contractului fiind de 184.257 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.