„Ce te face cetățean european? ” este întrebarea ce coordonează în acest an ,,Youngsters of Today, Europeans of Tomorrow” – Proiectul de interculturalitate inițiat de Fundația Olanda – România, din cadrul programului Erasmus+,  în urmă cu câțiva ani, realizat cu scopul de a-i stimula pe elevi să descopere culturile europene prin interacțiune directă, formând un „mozaic cultural”.

Împreună cu colegii lor de generație din Rusia, Bulgaria, Olanda, Elveția, Islanda, caroliștii prezenți participă la o serie de vizite, discuții cu personalități din mediu economico – socio -politic, team – building-uri și bineînțeles, în buna tradiție, la cinele cu specific național organizate de fiecare țară participantă.

Din programul vizitelor nu lipsesc edificii marcante ale culturii și administrației olandeze – Palatul Păcii, Ministerul Olandez al Afacerilor Sociale, Casa Europei, Senatul, Primăria Haga.

Colegiul Național Pedagogic „Carol I” Câmpulung este reprezentat în această etapă a proiectului de: Diana-Andreea Dumitru (cls.XI-a B), Cătălina Ioana (cls.XI-a B), Ioana Neguș (cls. a X- a A), Maria-Alexandra Lixandru (cls. a X- a C), Mădălina Grecu (cls. a X- a C), Ioana Șovu (cls. a X- a C), Bianca Tican (cls. a XII- a D), Eduard Dumitrescu (cls. a XII- a D), Alexandru Rizea (cls. a XI- a B) și Alessandra Roxana Dinu (cls. a XII- a B), având ca însoțitori/coordonatori prof. Delia Manole și Despina Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.