La finele săptămânii trecute, în Piaţa Primăriei Câmpulung a  fost organizat „Târgul Bunătăţilor”, anunţat a avea tarabe cu tot soiul de produse tradiţionale. Însă, în realitate târgul din centrul municipiului a fost un mare fiasco, adică un fel de târg de bâlci cu tarabe de îmbrăcăminte mai mult „Made in China” la preţurile de top ale celor mai cunoscute mărci, însă şi cu ceva scăpări de produse tradiţionale din categoria „diverse articole”.

Şi pentru ca totul să fie perfect evidenţiat, nu a lipsit nici muzica. Dar nu pe-o scenă special amenajată, ci cântări printre tarabe, cu zgomot ambiental dat de două boxe, pentru ca-n pauzele prestaţiei artistice a invitatului special să existe chiar şi acorduri de… marş nupţial.

Zgomotul produs de „bunătăţile” din târg i-a deranjat pe unii dintre locatarii Blocului Rechinilor care au recurs la gestul de a azvârli cartofi în capetele comercianţilor. Posibil că s-ar fi folosit chiar ouă dacă preţul lor nu ar fi destul de piperat!

După ploaia cu cartofi, chiar şi reprezentanţii primăriei au luat atitudine şi au rugat organizatorii să păstreze acordurile muzicale în mod mai silenţios şi fără strigăturile de-a invita lumea la târg, că doar era vorba de zona centrală a municipiului, nu de un maidan de la periferie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.