Cântăreţul Marcel Pavel a avut parte de o cerere în căsătorie în plin concert la Câmpulung!

În seara zilei de vineri, 22 iulie, cunoscutul cântăreţ Marcel Pavel a susţinut un concert pe Cerere in casatoriescena amplasată în inima municipiului Câmpulung, localitatea unde a crescut şi unde are aproape toată familia.

În timp ce sute de musceleni îl ascultau cu sufletul la gură, iar întreaga Piaţă a Primăriei răsuna de acordurile muzicii sale, pe scenă, lângă celebrul cântăreţ, a apărut un tânăr, care plin de emoţie şi-a strigat iubita, care în cele din urmă a apărut lângă el fără să-şi dea seama ce-o aşteaptă.

Pentru ca momentul să fie cu adevărat unul de neuitat, tânărul a îngenuncheat în faţa iubitei întinzându-i un inel cu întrebarea: „Vrei să fii soţia mea?”. În pline urale ale publicului spectator, tânăra a dat curs cererii iubitului, însă nu înainte de a ieşi din şocul de moment.

Tânărul, Laurenţiu Valentin Teşileanu, 29 ani, din Câmpulung, aştepta de mai bine de un an momentul de a-şi cere iubita în căsătorie, însă problemele financiare l-au determinat să mai aştepte.

Prietena sa de 4 ani, Alexandra Stan, 26 ani, tot din Câmpulung, nu a ştiut nici un momentCerere in casatorie 1 că Valentin o va cere de soţie în faţa a sute de oameni cu martor nimeni altul decât cântăreţul Marcel Pavel.

„Anul trecut, când au fost Zilele municipiului, nu m-am brodit cu salariul, astfel că am aşteptat un an. Acum, ce să mai spun? Ştiam ce inel îi place, aşa că după ce am venit de la muncă am fost să plătesc o factură, după care am luat inelul şi am aşteptat momentul. Le mulţumesc domnilor Marcel Pavel şi Sergiu Cicu, şi celui mai bun prieten al meu, pentru că m-au ajutat să îi fac această surpriză.”, a precizat Valentin imediat după ce a coborât de pe scenă alături de logodnica sa.

„Nu am ştiut de acest moment. Nu mă aşteptam. Când m-a chemat pe scenă nici nu mai ştiam ce este cu mine. I-a spus că se duce să caut o toaletă, dar a fost cam des, pentru m-a scos în oraş şi am stat mai mult singură, pentru tot dispărea. Până ce l-am văzut pe scenă. Mai departe ştiţi ce s-a întâmplat!”, a fost scurta povestire a Alexandrei.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.