Candidaţi, promisiuni şi mult prea multe interese! În data de 27 septembrie, câmpulungenii vor decide soarta municipiului pentru următorii patru ani!

De câteva zile ne aflăm în plină campanie de imagine a celor ce îşi doresc să ocupe fotoliul de primar sau un loc în viitorul Consiliu Local al municipiului Câmpulung.

Dincolo de zâmbete, afişe, bannere şi multe promisiuni se regăsesc şi foarte multe interese.

Pe unele dintre listele apărute, încă neoficial, existând aceleaşi personaje ce caută să-şi menţină funcţiile doar pentru propriile avantaje. Lista este lungă, dar şi mai lungă este lista intereselor şi-a beneficiilor obţinute în timp de acele persoane ce în continuare caută să-şi facă loc, cu orice preţ, în noua conducere administrativă a municipiului Câmpulung.

În plus nimeni nu vorbeşte şi nu punctează, cu majuscule, realele probleme ale comunităţii muscelene şi nici nu oferă soluţii concrete, coerente pentru rezolvarea lor.

Pentru moment câmpulungenii au posibilitatea de a-şi cunoaşte candidaţii şi de a vedea cine oferă certitudinea că mâine o să fie puţin mai bine decât azi.

În continuare îi prezentăm pe cei ce şi-au exprimat, până acum, intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung:

Ioan Liviu Ţâroiu – PSD

Nicolae Zaharia – PNL

Florin Bivol – ALDE

Ion Ciurea – PMP

Anca Mihaela Coşa – AUR

Marius Dumitrescu – Alternativa Dreaptă

Elena Lasconi – USR – PLUS

Ioan Virgil Stuparu – Independent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.