Câinii fără stăpân au fost şi rămân o problemă nerezolvată la nivel de Câmpulung.

La ora actuală numărul maidanezilor pare să se fi triplat, iar cartierele municipiului sunt păzite cu străşnicie de haite înfometate care bagă în sperieţi câmpulungenii. Nici copiii nu se mai pot juca printre blocuri şi nici măcar deplasa singuri de teama patrupedelor fără stăpân abandonate pe străzile Câmpulungului.

Cert fiind că nu este vorba numai de nişte bieţi pui, ci de animale în toată regula. Majoritatea maidanezilor, nou apăruţi prin cartierele câmpulungene, sunt de talie mare şi destul de bine crescuţi, părând a fi aduşi de cineva şi lăsaţi liberi pe străzi.

Vreme în care, de ani buni, autorităţile locale în colaborare cu Asociaţia Anima se tot dau peste cap să rezolve problema unui nou adăpost pentru câinii fără stăpân, căci cel existent în zona Grui a devenit neîncăpător.

1 COMENTARIU

  1. Problema cainilor fara stapan s-a rezolvat in atatea localitati din Romania prin aplicarea legii in vigoare: OUG 155/2001 modificata prin Legea 258/2013, inclusiv si mai ales prin aplicarea Art 7 alin (2) din susmentionata ordonanta care prevede eutanasierea cainilor nerevendicati/neadoptati care au stat in adapost mai mult de 14 zile lucratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.