Asociația Corabia cu Arhitectură oferă iubitorilor Câmpulungului posibilitatea de a oferi un premiu personal pentru o fotografie pe care o apreciază. Premiul va ajunge prin intermediul asociației la tinerii care au participat în concurs. Donație cu specificarea numelui și motto fotografie. CUI asociație: 36585020, Cod IBAN: RO14BTRLRONCRT0356558601 On-line! Stăm acasă și privim prin ferestrele Câmpulungului…

Concursul a început pe 27 februarie 2020, în parteneriat cu școlile din Câmpulung. La cererea publicului, au fost deschise cinci secțiuni. S-au înscris mai multe lucrări de către liceeni 15-20 ani și tineri 20-45 ani. Vom premia duminică aceste două secțiuni (2x300lei). Celelalte trei vor continua.

Deasemenea vom oferi premiul de popularitate: Cea mai iubită fereastră a Câmpulungului, fotografiei din concurs care primește cele mai multe inimioare (500 lei). Juriul este format din fotografi și arhitecți pasionați de fotografie.

Se mai pot posta fotografii în concurs până mâine, sâmbătă, la ora 23.59 pe grupul special al concursului Câmpulung. Ferestre cu istorie, special în albumul de vârstă.

Arhitect Anca Mihaela Coşa 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.