Câmpulungul în imagini de-nceput de decembrie!

Potrivit primarului Liviu Ţâroiu, luminile de sărbătoare întreg municipiul Câmpulung vor fi aprinse în două etape. Adică, în data de 01 decembrie şi în data de 06 decembricampulunge 2016, chiar dacă cele mai multe dintre cele 60 de mii de luminiţe au fost deja montate, bradul din Piaţa Primăriei împodobit, iar bradul artificial de 6.000 de lei a fost montat pe o folie de plastic în locul artezienei din Grădina Publică, păzit fiind cu străşnicie de Poliţia Locală. De amintit fiind că pentru împodobirea municipiului a fost alocată suma suplimentară de încă 50 mii lei (o jumătate de miliard de lei).

Toată cheltuiala parcă şi-n ciuda ornamentelor de brad aproape inexistente şi a imenselor steluţe pleoştite pe timp de zi.

În schimb, goliciunea bradului, băncile şubrezite de vreme, treptele măcinate, globurile sparte sau rupte ale stâlpilor de iluminat şi toate gropile din faţa şi din Piaţa Primăriei sunt estompate de coloritul multicolor al becurilor economice montate recent pe stâlpii de iluminat centrali.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

3 COMENTARII

  1. O VARZA DE POM PACAT ARUNCATE CATEVA LUMINI IN EL PUNETI FRATILOR SI VOI NISTE CUTII DE CADOURI COLORATE GLOBULETE CA SUNT IEFTINE SAU POTE SA FACEM APEL LA CAMPULUNGENI SA DONAM FIECARE CATE CEVA PENTRU ACEST BRAD CA NE FACEM DE RAS IN ROMANIA ASTA CUM ESTE POSIBIL NU VA ESTE RUSINE PRIMARIA CAMPULUNG ?NU AVETI BANI LA BUGET HOTILOR? LUMEEE BUNA FACEM APEL DONATI PENTRU ACEST BRADUT NEVINOVAT CATE CEVA PENTRU IMPODOBIREA LUI VA ROG SA FACETI SI UN MATERIAL DIN PARTEA CITITORILOR SA FACEM APEL PENTRU CA FIECARE CETATEAN SA DONEZE CTE CEV BRADUTULUI V MULTUMIM

  2. Rusine domnule Primar !
    Da Andreea o bun idee de a face apel pentru impodobirea bradului din centrul orasului ! chiar va rugam ziarexclusiv sa faceti un apel catre Cmpulungeni si v iesii cu siguranta ceva frumos si sa sperm si o lectie pentru domnul Primar chir si Vice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.